torsdag 19. mars 2009

ArtJournal Side / Page

Endelig har jeg fått laget en side i min moleskin journal. Det er lenge siden og jeg har savnet det.
Jeg fant ett bilde i ett magasin av den lille jenta og hadde så lyst å bruke det. Det ble litt ensomt alene, så jeg fant endel andre bilder av jenter i forskjellige vinkler og i forskjellig tidsalder.
Jeg fikk lyst å pøve med en mørk bakgrunn til en forandring. Vel, det gikk det også. Nå har jeg kjøpt svart gesso, kan være kjekt å ha. Har meldt meg på en online klasse i ArtJournaling. Det blir spennende. Nok om det, her kommer siden min.


Finally I made a new page in my moleskine journal. Its a long time since I last made something and I missed it. I found this picture of the little girl in a magazine and wanted to use that. It was a bit lonely so I found other pictures of different girls and at different times. I also wanted to use a black background for a change. So I have bought some black gesso, nice to have. I am also taking an online class in Artjournaling. Looking forward to play and learn.

3 kommentarer:

Åshild sa...

Ååå, så moro å se en skikkelig Gunn-side igjen! Håper du får like stor glede av kurset som jeg har hatt. Dina er dyktig!

Klem

Hanne sa...

Vet du hva.... Dette er så utrolig bra! De sidene dine er helt spesielle. Er så gled for å se AJ-sidene dine!!!!! Du er utrolig kreativ!
Stor klem Hanne

Kirsten Aune sa...

Jeg blir så imponert når jeg ser slike AJ-sider!! Du er så kreativ, Gunn! Gleder meg til å se flere !

Ha en riktig så fin uke!
Klem fra Kirsten