onsdag 7. januar 2009

A new Card and a ArtJournal page.
Her har jeg laget en ArtJournal side, inspirert av Connies teknikk med gel medium, avispapir og gesso. Jeg har i tillegg brukt neocolor cayons for å farge bakgrunnen, tekst stempel fra ClubStamp, hus er PaperArtsy, katten er fra Anitas. Gjerde er Martha Stewart punch. Og Litt doodling og selvtegnet sol.
I got inspired by Connie to make this page. I used gel medium, newspaper, gesso, neocolor cayons. Stamps are from ClubStamp, PaperArtsy and Anitas.
The fence is an Martha Stewart punch.
Dette kortet laget jeg etter å ha kikket i Bev sin blogg. Ble skikkelig inspirert og har laget min egen variant med spellbinders. Det er til nabo jenta som fyller 10 år. Stemplet på forsiden er fra Whippe Snapper og teksten husker jeg ikke helt kor er fra. Men jeg hadde det gøy med å lage dette kortet og det er jo viktig.I was inspired by Bevs Card today and had to make my own. I been using spellbinders scalloped nestabillis. Stamp on the front is Whipper Snapper. Journaling stamp is Norwegian, and I cant remember from where, but it is a birthday saying. A little amount of bling is also included. Having lots of fun making this, and thats important. :-)

3 kommentarer:

Aud sa...

Så flott AJ-side! Nydelig collage og herlige farger!
Om det hadde vært et kort, så kunne du lagt det inn i Artsy utfordringsbloggen der de vil ha kort med drodling denne gangen...

Den runde boka ble helt knall, så stilig!

{{{klem}}}

Veronica sa...

Kjempeflott AJ-side, og supersøtt kort! Jeg kan tenke meg at det må bli litt klisj på pulten din når du kreerer! Du er kjempedyktig på å lage ALT selv:)

Åshild sa...

Knallbra, Gunn! Er så glad i AJ-sidene dine :)

Klem