tirsdag 23. september 2008

Favorittord- Favorit word.

Satt og hadde ikke inspirsajon i det hele tatt. Så på en SuziBlu video og begynte å tegne litt. Det var ikke noe pent og tok deretter frem voksfargene mine. Klinte på farger og dama så sykelig ut. Hadde på ennå mer, tilslutt var ho sånn som nå og jeg sa meg fornøyd. Men så begynte jeg og tegne firkanter og plutselig gikk det opp for meg at det var rammer og disse kunne jeg bruke bruke til favorittordene mine. Hadde Åshild sin utfordring i bakhodet. Vel,slik ble resutatet. Vet ikke helt om det er riktig under kriteriene til Åshilds utfordring, men jeg legger den nå ut likevel.
Jeg hadde det moro underveis. Har aldri før klint riktig så mye med voksfargene, så dette var noe nytt for meg. Men det var gøy :-)


I was supposed to do some card, but had no inspiration, so I was watching SuziBlu and started to draw. She was not pretty, so I got my wax crayons and started to color. She enden up like this, and I also made some frame. I had Åshilds challenge in back of my head and started to think if i added my favorit word, this could be my page to the challenge. Wel, here it is. Not so pretty, but full of joy and pleasure because it was fun just to play with the crayons and colors.

2 kommentarer:

Åshild sa...

Du lager nydelige sider, Gunn! Har sagt det før, men sier det gjerne igjen: Jeg har SÅ sansen for stilen din! Og denne er selvfølgelig mer enn godkjent (som om det lissom er nødvendig med en godkjenning fra meg.... hah...) :)

God klem

Iowa Sunshine sa...

Wonderful!