lørdag 24. mai 2008

Når jeg blir litt modigere

Da har jeg fått dagens utfordring på plass. Denne måtte jeg tenke litt over for å få løst.
Jeg synes jeg er modig fordi jeg har på en måte funnet ut hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg er trygg nok i meg selv til også vise det for andre. Jeg har jobbet hardt med meg selv for å komme hit jeg er idag. Har vært helt i kjelleren og måttet snudd meg og møtt meg selv i døra. Det har vært en tøff prosess, men det har skjedd over en periode på noen år. Alle disse erfaringene på både godt og vondt har formet meg til den jeg er nå. Og jeg må bare innrømme at jeg er stort sett god venn med meg selv og fornøyd med den jeg er. Og derfor kan jeg si at jeg er glad for de erfaringene som har kommet min vei.
Fordi: jeg er unik, det finnes ingen andre akkurat som meg ( og takk og pris for det... :-) )
Men jeg må innrømme at jeg er ikke flink å bruke bilder av meg selv. Jeg synes at jeg ser for jævlig ut på de fleste, og derfor måtte jeg jo selvfølgelig utfordre meg på akkurat det. Her har jeg brukt ett bilde som ble tatt i pinsehelga,så det er ferskt, og det er slett ikke noe flott bilde, men det er MEG.

2 kommentarer:

Åshild sa...

Vet du, Gunn - det du skriver og lager her, stemmer så godt med mitt inntrykk av deg. Du er deg selv, du! Og det er en modig sak - jeg er SÅ enig med deg der.

Og måten du har laget sidene dine på, er også veldig deg - med en herlig salig blanding av farger og teknikker. Me like :)

Ha en GOD lørdag, kjære deg!

Klem

Kirsten Aune sa...

Hei Gunn Merete!
Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min. Beklager at jeg ikke har svart deg før, men det har vært så inmari hektisk i det siste. Men nå har jeg gjort unna noen milepæler, så nå blir det forhåpentligvis mer tid til blogging og bloggbesøk igjen!

Det er egentlig ikke noe "hokus pokus" med gaveposen jeg har laget. Jeg har kledd en papirpose med pyntepapir. Har klippet paneler slik at de passer til posen. Posen jeg har brukt er en minipose (hvit) som jeg har kjøpt hos Unik Hobby. Anita har brukt en litt større pose på de godisbagene hun har laget. Det finnes både hvite og brune poser i forskjellige størrelser.
Håper dette var til litt hjelp... :)

Så herlige sider du har laget forresten! Gleder meg til å se flere kreasjoner fra deg! :)

Ha en fin dag!

Klem fra Kirsten