fredag 20. desember 2013

Luke 20 i adventskalenderen hos Copic Marker Norge

 Dagene går fort frem mot jul nå, men etter å ha skrevet liste og sjekket den ut, så jeg at jeg var godt i rute og derfor riktig kose meg med mitt kalenderbidrag.. Og bare så det er sagt: dette er første gang jeg prøver dette, tok en råsjans siden jeg kun hadde dette ene, og dermed heller  ikke mulighet til å angre

Mitt prosjekt var å Alter noe hvor jeg brukte airbrush. Jeg fant et ovalt speil på Eurpris tidliger i høst som jeg tenkte at jeg kunne lage noe med.. Disse var heller ikke så dyr, så da var det ingen krise om jeg ikke fikk det helt helt til.
Så her kommer en bildeserie om hvordan denne forandret farge med copic Airbrush.
 

 
 
 
 
  
 

Slik ble den ferdig brusha og med andre medier. Jeg ville ha en ramme jeg kan bruke hele året, derfor har jeg valgt denne gyldne fargeskalaen.
Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil ha det som speil eller om jeg vil gjøre noe annet med den. Derfor er den ikke mer pyntet.
Men, som dere ser, man kan forandre farger på denne type ting også med airbrush. Det beste er at tørketiden er ometrent lik null, så om man vil kan man pynte med en gang.

Og jeg må også si at det er utrolig vanskelig å få tatt gode bilder av speil pga. refleksjonen, derfor måtte jeg dekke til selve speilet.
Stikk gjerne innom CMN - bloggen å se de flotte lukene, og husk det er fortsatt noen dager igjen.
Da vil jeg bare ønske dere alle noen fortsatt flotte adventsdager.


Ingen kommentarer: