tirsdag 23. oktober 2012

Hmm her har det vært stille noen dager ja...

Har ikke vært så veldig aktiv på hobbyfronten de siste to ukene vil jeg si. Noe er det blitt, men det kan ikke offentligjøres ennå.

Men, jeg har laget ett prosjekt til CMN, og denne gangen valgte jeg ikke å lage kort. Jeg fant ut at jeg ville lage en scrappeside med barnebarnet mitt. Og i stedet for å bruke blekk og spray skulle jeg bruke copic tusjene mine.
Og da mener jeg til spraying av bakgrunn, fargelegge bokstaver, stensiler og distressing av kantene.
Og ikke nok med det, men jeg laget en video mens jeg holdt på. Dvs. jeg gjorde opptak av det jeg gjorde.... nesten alt... var en liten snutt hvor jeg satte sammen elementene jeg glemte å trykke opptak på. Denne ble på i overkant av en time,,, det er for lenge, så da kommer den morsomme saken som heter å redigere... jeg juger, den er ikke morsom. Ser at jeg fortsatt er amatør her, og at noen av overgangene kunne vært bedre. Av og til prøver kamerea og fokusere bedre og da blir det litt uklart. Det kan ha noe med fargene jeg bruker... Vel, resultat ble en bolk på litt over 10 min, akseptable lengde, men den kjører på kjap hastighet i frekvenser.
Så har dere lyst er det bare å kikke på den her:


Her kommer ett par bilder av den ferdige layouten.
 her er hele siden og dere ser resultate på gogutten.
her er ett instagramfoto med noen nærbilder av siden. Som dere ser er det to bilder som ser helt lik ut, men det er for å vise plastlomma med og uten tager.

Til å være en som sjelden scrapper er jeg fornøyd og ikke minst hadde jeg det gøy med å prøve ut teknikker med tusjene som jeg ikke har prøvd før.

Hyggelig med tilbakemeldinger.Takk for at du titter innom.

2 kommentarer:

Siv sa...

En nydelig LO av en enda nydeligere liten gutt <3 <3
Videoen din er bare megabra - pluss i margen :) Og det avstedkommer helt sikkert nye oppdrag.....det er IKKE lurt å vise meg at du er SÅ god på dette....hi hi! Klemmer fra Siv

Cathrine sa...

Så fantastisk at du har laget en videotutorial! Var kjempe morsomt å få se hvordan du lager LO.
Kjedelig å gå fri for gass på air brushen, men på det ferdige resultatet vises det ikke. Dette ser kjempe bra ut, Gunn!
Du er kjempe flink, du også!! ;)
Takk for koselig kommentar i min blogg, var koselig å lese bloggen i morges! <3