søndag 27. februar 2011

Guttekort

Nå har vi utrolig mange bursdager i familien fremover. Jeg har gitt opp å lage kort til alle. Det ble ikke mye tid til annet da. Så nå lager jeg rett og slett bare bursdagskort når jeg har lyst. Det kan være tilfeldig hvem i familien som er den heldige...
Denne gangen er det en liten gutt som har bursdag snart. Her har jeg laget ett kort med bare restepapir. Jeg har også brukt en lånekort lomme på baksiden, den var perfekt og der er det plass til en tag med hilsen og en liten pengeseddel.

Siden jeg har brukt restepapir kan jeg ikke si hvor det kommer fra. Småbilene er knapper og blomstne Prima. Stemplet er fra Boy oh Boyhttp://www.charmedcardsandcrafts.co.uk/acatalog/Boy_Oh_Boy.html collection til Charmed Cards and Craft.
Tekst stemplet er fra Ett Trykk

 Her er det en Chipboard stjerne som jeg har hatt i evigheter. Små knapper som også har ligget i stashet mitt i flere år. Tenk, nå er jeg endelig begynt å bli flinkere til å bruke disse tingene som jeg bare måtte ha. Alle tingene er faktisk ting jeg har hatt liggende i flere år, det nyeste er charmen og den er ett par år gammel..


Her er det brukt rub ons, en Heidi Swapp ghost klokke og en knapp som jeg har hatt litt stickles på. Vel, det var det. Dette var ett kort som jeg hadde skikkelig moro med å lage. Spennende å gå gjennom gamle saker og finne nye måter å bruke de på.

Da ønsker jeg dere alle en fin søndag.

5 kommentarer:

Merete/Scrappeguri sa...

Stilig!!! Herlige farger og detaljer!

Yvonne Hagane sa...

Åå for et herlig guttekort! Det er jeg sikker på blir godt mottatt. Herlig stempel du har brukt også, utrolig artig:)
Ha en fortsatt fin søndags kveld,
Klem.

Veronica sa...

Det var ett virkelig flott kort!!!! Herlig å få brukt noe av det man har liggende;)

Kirsten Aune sa...

Ååå - jeg digger disse guttekorta dine, Gunn!! Så utrolig flotte!! Fantastiske farger, og så mange lekre detaljer!

Go'klem fra Kirsten

Heather Huggins sa...

Cool pocket card!!