mandag 21. februar 2011

Bryllupskort

Jeg skulle lage ett DT kort til Dotties World idag, men jeg hadde litt problemer med å finne ut hva jeg skulle lage. Da kom jeg på at de har jo kongelig bryllup i England om ett par månder, så da valgte jeg å lage ett bryllupskort med dette flotte motivet fra Once Upon A Time collection.


fargene ble litt feil, de er mye skarpere i virkeligheten enn det bildet viser. Men, det var moro å leke seg med blomster og bling.
Papiret er Bazzill bling og prima. Blomsten er i hovedsak fra Kort og God, og det er vel stemplet også tror jeg.  Jeg har fargelagt med copicsene mine og fargene husker jeg aldri og skrive ned.

4 kommentarer:

Jorunns hobbyblogg sa...

Så flott kort, og fantastiske farger!
- ønsker deg en kreativ uke


Jorunn

Lenes stempelkrok sa...

Kjempeflott kort i herlige farger:O) Masse herlige detaljer:O)

Ps: Bladene jeg hadde brukt på kortet er fra Nellie Snellie og er av to puncher. Den ene punchen brukes til å stanse ut bladet, og den andre brukes til å prege mønster i bladet. Vet at man får kjøpt disse punchene hos Kortgleder... Lykke til:O)

Ha en flott uke, Gunn
Klem:O)

June Nelson sa...

Hello Gunn i have missed your beautiful cards, but im back and shall be visiting more often. This card is stunning and so colourful love it xx

WencheP sa...

Dette likte jeg veldig godt!

Jeg beundrer virkelig hvor flink du er til å bruke farger! Det er så herlig og friskt og man blir jo i skikkelig godt humør av å titte på kreasjonene dine!